Svet

Region

Supermen za 75. rođendan dobija novi logo

Supermen slavi 75. rođendan, a izdavačka kuća "DiSi entertejnment" predlaže da kao poklon dobije novi logo.

Supermen za 75. rođendan dobija novi logo



Kompanija je juče otkrila novi logo u čast 75. rođendana svoje najveće zvezde, superheroja Supermena. Osnova logoa je prepoznatljiva Supermenova silueta sa ogrtačem u plavoj boji i slovom "S" na grudima, dok je belom ispisano, a crvenom podvučeno – "75 godina".

Logo će se prvi put pojaviti na naslovnoj strani stripa "Superman Unchained" 12. juna, kao i u novom kratkom animiranom filmu koji će producirati Zek Snajder i čiji će delovi na koncenciji pop kulture Komik Konu u San Dijegu.

Konačna verzija, koja će odati počast Supermenu, biće prikazana u celini kasnije ovog leta, prenosi AP.

Izvršni direktor filmske kompanije "Vorner", u čijem je vlasništvu "DiSi entertejnment", Kevin Tsudžihara rekao je juče da je novi logo deo proslava koje će se održavati tokom cele godine u čast "prvog superheroja" čije su se avanture sa stranica stripa prelile na radio, televiziju, film (najnovija ekranizacija "Čovek od čelika" premijerno će biti prikazana na leto), video-igrice i druge medije.

"Ponosni smo što ćemo obeležiti ovaj značajan datum uzbudljivom zabavom u celom svetu kako bi ova ikona stigla i do novih generacija publike", rekao je on o liku koji su u Klivlendu stvorili Džeri Sigel i Džo Šuster i koji je debitovao na naslovnoj strani "Action Comics" No. 1 u junu 1938.

Autor: M.P.
Izvor: Tanjug
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>