Region

Svet

Danijela Buzurović: Radiću sve dok budem mogla!

Voditeljka emisije "Ekskluziv" na "Prvoj" televiziji Danijela Buzurović poznatija je po svom devojačkom prezimenu Jankov, koje je promenila na "smak sveta", 21. decembra prošle godine.

Danijela Buzurović: Radiću sve dok budem mogla!



Tada je sudbonosno "da" izgovorila svom kolegi, voditelju i glumcu Stefanu Buzuroviću na tajnom venčanju u Beogradu. Dvadesetsedmogodišnji voditelj emisije "Tačno u devet", posle samo mesec dana od otpočinjanja romanse sa Danijelom, zaprosio je poznatu voditeljku. Venčali su se u opštini, a potom je u medijima objavljeno da bračni par očekuje prinovu.

Beograđanka koja iza sebe ima brak sa bugarskim voditeljem Andrejom Arnàudovim organizovala je nedavno sa suprugom i crkveno venčanje. Srećni par se na večnu ljubav i vernost zakleo u beogradskoj Sabornoj crkvi, posle čega su upriličili svadbenu proslavu.

Voditeljka koja je u petom mesecu trudnoće dan pre svadbe provela je prijatno popodne u društvu sa svojom majkom, sa kojom je uživala u šetnji centrom grada. Danijela je aktivna trudnica koja je odlučna da radi do kraja ove sezone, koja se završava 15. jula.

"Radiću sve dok budem mogla",  veselo je prokomentarisala zgodna trudnica.

Njen suprug Stefan, koga je televizijska publika upoznala u serijama "Vojna akademija", "Miris kiše na Balkanu" i u hrvatskoj seriji "Larin izbor", diplomirao je glumu pre pet godina. Zaokupljen je angažmanima koje ima u pozorištu, igra u predstavama u "Narodnom pozorištu", "Ateljeu 212" i teatru "Dadov". Budući da i njemu sezona traje do početka jula, par će najverovatnije tada otići na medeni mesec.

Inače, zgodna voditeljka i njen suprug Stefan očekuju bebu muškog pola koja će na svet doći u septembru. Posle crkvenog venčanja i žurke povodom tog divnog događaja, budući roditelji sa velikom pažnjom biraju ime za sina i pripremaju se za radostan događaj.

Autor: M.P.
Izvor: Hello
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>