Region

Svet

Šako Polumenta napravio nezapamćenu atmosferu na splavu River! (Foto)

Nakon brilijantnog nastupa novosadske barbike u sredu, na otvaranju prestoničkog splava (sada već kultnog mesta) River, u petak je goste "zapalio" crnogorski "genije" za štimung i najbolji provod, ljubimac beogradske publike, a od skora i naš sugrađanin Šako Polumenta!

Šako Polumenta napravio nezapamćenu atmosferu na splavu River! (Foto)



"Beograd to nije video!", najčešći su komentari sa lica mesta bili tokom noći.

Nataša Bekvalac na svečanom otvaranju splava River! (Foto)
Naravno, prve dane otvaranja nisu propustili ni fudbaleri večitih rivala, reprezentativci, košarkaši, manekenke, zvezde muzičke scene i mnoge druge javne ličnosti, uz dobre stare i još bolje nove goste splava River.

Uz domaće i već proverene adute Rivera, kao što su: Željko Vasić, Sneža Nešić, Željko Šašić, Ćemo, Ljupka Stević, DJ Playa i mnogi drugi...želimo da sa Vama podelimo i novosti koje će celu letnju sezonu podići iznad očekivanog!

Ekskluzivni izvođač i to svake subote, od 08. juna, biće niko drugi do jedna od najvećih zvezda bivše YU Vesna Zmijanac!



Takođe nam je izuzetno zadovoljstvo da Vas obavestimo da u ponedeljak startuje još jedno sjajno veče zabave na splavu River!

Svakog ponedeljka od 27. maja pa do kraja sezone sa Vama će biti Željko Šašić i Sneža Nešić!

Uz gromoglasnu najavu spektakularne sezone, splav River svim ljubiteljima dobrog provoda poručuje: Dobro nam došli i 4. sezonu za redom!



Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>