Region

Svet

IN Vivo se priprema za leto uz netaknutu prirodu! (Foto)

Neven Živančević i Igor Maljukanović koji čine grupu IN Vivo odlučili su da predahnu od brojnih nastupa i uputili se put Golije.

IN Vivo se priprema za leto uz netaknutu prirodu! (Foto)



U društvu nekoliko prijatelja oni su prešli preko 200 kilometara po udaljenim goletima i šumama Kopaonika i Golije. Pomoću off-road četvorotočkaša Igor i Neven stigli su na mesta na koja ljudska noga nikada nije kročila.



Već dovoljno zabavno putovanje momci iz grupe IN Vivo odlučili su na podignu na viši nivo pa su umesto savremene opreme za navigaciju koristili kompas i mapu kako bi odredili pravac daljeg kretanja. Ovu odluku doneli su jer su, kako kažu, hteli da se udalje od ustaljenog načina života i tehnologije kojom su svakodnevno okruženi.



Dodir sa netaknutom prirodom koristio im je kao "punjenje baterija" za predstojeće leto kada će nas iznenaditi sa dve nove pesme, a očekuje se da će bar jedna od njih dostići uspeh njihovog velikog hita "Moje leto".

Tokom opuštanja uz mirne vode Ibra iznenadila ih je ogromna količina smeća i otpada koja se nakupila na stablima duž ivice reke. Kao veliki ljubitelji prirode nisu mogli da ne zaključe koliko čovek malo vodi računa o planeti.



Poznato je da Neven i Igor vole da putuju pa su, pored koncerata koji su ih odveli u sve krajeve Evrope, sami obišli veliki deo sveta. Mnoge spotove snimili su upravo na dalekim destinacijama koje su obilazili, a njihov poslednji spot za pesmu "Život unazad" snimljen je u Singapuru na poslednjem spratu najskupljeg hotela na svetu "Marina Bay Sands", čija je izgradnja koštala čitavih 6 milijardi dolara.



Autor: M.P.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

in vivo

Povezane vesti:


>