Region

Svet

Farma 2013: Filip pokušao da napravi Staniju ljubomornom sa Jovanom

Drama među zaljubljenom četvorkom počela je nakon što je Filip otkrio Staniji da ga Jovana prati po kući i pokušava da ga uhvati nasamo.

Farma 2013: Filip pokušao da napravi Staniju ljubomornom sa Jovanom



Jovana i Filip su bili u vezi pre nekog vremena, a Filip je primetio da kad god ode na cigaru Jovana ide za njim. Kasnije, kad je obratio pažnju, primetio je da Jovana "stalno trčkara tamo gde je on".

Stanija je rekla kako to nije primetila, i kako bi trebalo da nešto kaže i Jovani ili Danijelu ali Filip je rekao da ne želi da Danijelu kaže za to. Maneken očigledno nije očekivao da se priča proširi, a kamoli da Stanija ode i lično prepriča Danijelu šta je rekao.

Danijelu nije bilo jasno zašto se pravi tolika priča oko toga da se njih dvoje zadese na istom mestu u isto vreme i rekao je Staniji da ona u svemu nađe problem. Ona je potom popričala i sa Jovanom koja ju je uverila da se discancirala od Filipa i da među njima nema ničega.

Kad su se oba para sastala da bi otvoreno raspravili situaciju Filip i Jovana su se pokačili. Jovana mu je poručila da "ne može da baca bob" da vidi kada on puši, i da ustvari beži od njega sve vreme. "Tebi je sujeta povređena i to što radiš je mizerno i bedno. Ja se klonim tebe, ne znam šta si ti umislio", rekla je Jovana.

Nakon što su sve stvari izašle na otvoreno, Jovana je u intervjuu pred kamerama rekla kako misli da Stanija želi da razdvoji nju i Danijela. Da li je ovo početak novog sukoba na "Farmi", videćemo u narednom periodu.

Autor: I.M.
Foto: Printscreen TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>