Region

Svet

Trnovitim putem do savršenstva: Koja estradna zvezda vežbanjem postiže najviše? (Foto)

Sve popularne pevačice, starlete, glumice i voditeljke koje se često nalaze u medijima i na nastupima trude se da zasene koleginice svojim izgledom.

Trnovitim putem do savršenstva: Koja estradna zvezda vežbanjem postiže najviše? (Foto)



Shodno tome, mnoge se "ubijaju" od vežbanja i treniranja, a neke se čak i izgladnjuju ne bi li smršale i pohvalile se svojom linijom. Ipak, ne može se svaka od njih pohvaliti istim rezultatima.

Seka Aleksić u poslednje vreme dobija sve više komentara na temu svog izgleda, a kao što mediji pišu uspela je da svoju liniju približi savršenstvu.



U sklopu turneje "Lom" očarala je publiku u provokativnim haljinama i pokazala da su njeni treninzi urodili plodom. Samim tim imala je razloga za hrabrost da se na svojim nastupima uglavnom pojavljuje u prozirnim haljinama koje ističu njeno telo.



Sekina koleginica Jelena Karleuša često se i sama hvali kako svakodnevno vežba i trudi se da svoje telo učini neodoljivim. Gomile sklekova, trbušnjaka, trčanje i naporne probe za nastupe učinile su svoje.





Jelena se sada može pohvaliti jednim od najboljih tela na domaćoj estradi, a možda i šire. Zato na svakom svom nastupu sa razlogom bira provokativnu garderobu koja će istaći njene adute.



Pričajući o najvećim muzičkim zvezdama iz regiona ne može se preskočiti Severina Vučković koja posle rođenja detata i ulaska u petu deceniju izgleda bolje nego ikad. I dalje mami uzdahe i oduševljava svojom linijom. Ona je sama otkrila da je tajna njenih savršenih nogu u čučnjevima, ali naravno, to nije jedini način na koji ona vodi računa o svom telu.



Trudom i ulaganjem ona je sebe dovela do izgleda na kome bi joj mnoge mlađe koleginice pozavidele, a na koncertima koje je nedavno održala u Rijeci, Beogradu i Skoplju pokazala je da žena i posle trudnoće, a i posle ulaska u četrdesete može da izgleda fantastično.



Mira Škorić takođe je zagazila u petu deceniju, ali se uspešno bori sa godinama. Uz ličnog trenera i teretanu ona postiže odlične rezultate i ne dozvoljava vremenu da je pregazi.



Tako je mira pre samo par dana nastupila na Kafana Festu i pokazala da ima pregršt energije, ali i da je sačuvala mladalačku liniju i izgled. Uz dobro poznatu frizuru, odnosno skupljenu kosu u rep, Mira je u crnim kožnim helankama i uskoj crnoj majici pokazala da se vežbanje isplatilo. Iako je bila u "opuštenoj varijatni za kafanski izlazak" Mira je izgledala odlično.



Radeći na novom albumu, Dara Bubamara odlučila je da poradi i na sebi pa je i ona počela da posećuje teretanu i "zateže se". Pripremala je najavni spot za album koji je nedavno izašao, a za taj trenutak morala je da izgleda savršeno.



U najavnom spotu, a i na omotu albuma, Dara se pojavila u krajnje provokativnoj varijanti i pokazala svoje adute. Neki su smatrali da je pokazala i previše, ali pripadnici muškog pola neće se složiti sa ovom konstatacijom.



Ovo su samo neke od pevačica koje redovno vežbaju i dovode svoje telo do savršenstva na ne tako lak način. Ipak, postoje i one koje ne vode dovoljno računa o svom izgledu, kao i one koje se odlučuju za lakši način, odnosno estetsku hirurgiju, ali o njima neki drugi put.

Autor: M.P.
Foto: Internet, Agencije

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>