Svet

Region

Eva Longorija diplomirala: Nikada nisi previše star ili previše zauzet da završiš studije! (Foto)

Posle nedelju dana provedenih na Filmskom festivalu u Kanu Eva Longorija objavila je na Tviteru da je diplomirala.

Eva Longorija diplomirala: Nikada nisi previše star ili previše zauzet da završiš studije! (Foto)



Eva već ima završene osnovne akademske studije iz filma na Univerzitetu u Teksasu, a kasnije je upisala master studije na državnom Univerzitetu Kalifornije. Tema njenih studija je hispano kultura, istorija, jezik i obrazovanje.

Glumica je uz postavljene slike sa dodele diploma na Tviteru napisala: "Danas je veliki dan. Vrlo sam uzbuđena što sam završila Master-studije. Nikada nisi previše star ili previše zauzet da završiš studije"



Eva je postavila nekoliko fotografija. Između ostalog, slikala se sa svojim roditeljima, a uz ovu fotografiju ostavila je i komičan komentar: "Sa kapom i odorom, izgledam kao Hari Poter".



Sem toga, Eva se slikala i sa rođacima, kao i sa kolegama sa fakulteta. Mnogi prijatelji čestitali su joj na diplomi putem Tvitera, a oglasile su se i poznate ličnosti kao na primer Džejn Fonda. Ona je prisustvovala i Evinom dobrotvornom događaju u Kanu, a za Longoriju je napisala: "Ona to radi sa takvom lakoćom i stilom", primećujući da je Eva Longoria Kan napustila kako bi preuzela svoju diplomu.



Autor: M.P.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>