Region

Svet

Izbačen sa Farme 2013: Dule Bogdanović napušta imanje, Danijela spasao duel!

Završena je deveta nedelja rijalitija Farma, a samim tim izbačen je još jedan od takmičara. Ovog puta to je Dule Bogdanović.

Izbačen sa Farme 2013: Dule Bogdanović napušta imanje, Danijela spasao duel!



Dule Bogdanović je za duel izabrao igru znanja u kojoj je pobedio Danijel Alibabić. Nijedan od duelista se nije proslavio svojim znanjem, pa je Danijel pobedio sa samo dva štapića koji se dobijaju za tačne odgovore. Od toga je jedan dobio jer je Dule dao pogrešan odgovor.

Dule Bogdanović je još pre duela izjavio da mu se ide kući i da bi želeo da bude izbačen. Ovo je već drugi put da se Dule nađe u duelu, a i prvog puta pričao je da mu odlazak kući ne bi smetao.

Posle dupliranja Danijelovih glasova Dule je imao 37,73% glasova publike, a Danijel 62,27%. Pre dupliranja situacija je bila mnogo neizvesnija jer je Dule imao 54,79% glasova, dok je Danijel imao manje od njega, odnosno 45,21%.

Oboje duelista u kući je imalo svog ljubavnog partnera, Jovana Nikolić sigurno je presrećna što je njen Danijel ostao da se takmiči za pobedu na Farmi, a rastanak Duleta i Radojke bio je veoma dirljiv.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>