Region

Svet

Saša Popović odbio da finansira album Saše Matića

Naš popularni pevač Saša Matić, došao je u istu situaciju kao i njegova koleginica Dara Bubamara, a to je da direktor "Granda" Saša Popović ne želi da isfinansira njegov album u vrednosti od 50 hiljada evra.

Saša Popović odbio da finansira album Saše Matića



“Saša Matić je pošao putem Dare Bubamare i gotovo ucenio Sašu Popovića kako bi objavio album za ‘Grand’. Poznato je kako je Dara prošla, a sva je prilika da će slično proći i Matić, jer prvi čovek „Granda“ ne želi da plaća bilo čiji snimljeni materijal, što je nedavno potvrdio i producent Žika Jakšić” - otkrio je izvor blizak produkciji i dodao:

“Ipak, dvojica imenjaka su o ovoj temi raspravljali strogo poslovno i bar za sada nisu pokvarili prijateljske odnose. Dokaz za to je i duet Matića sa Radom Manojlović, koji je snimljen bez obzira na to što su pregovori o albumu zapeli”.

Menadžer Saše Matića nije potvrdio, a nije ni demantovao navode: "Jasno nam je da ne možemo da očekujemo bog zna kakve uslove, jer je u izdavaštvu velika kriza, ali mi smo uložili novac u novi album. Saša je snimio duet sa Radom, a što se albuma tiče, o tom potom”, rekao je Neša Dizel.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>