Region

Svet

Vesna Zmijanac i Toma Black Panters pred Kafana Fest: Ovo će biti dobar provod! (Foto)

Za samo šest dana biće održan prvi "Beogradski Kafana Fest" 22. maja u "Belexpo centru" sa početkom u 21h.

Vesna Zmijanac i Toma Black Panters pred Kafana Fest: Ovo će biti dobar provod! (Foto)



Povodom prvog beogradskog festivala kafanske muzike danas je održana  press konferencija na kojoj su govorili Vesna Zmijanac, Toma - Black Panters i Zoran Pejić Peja. Vesna Zmijanac i Toma pričali su o svojim očekivanjima na Kafana Festu, a pored slavnih estradnih umetnika, na konferenciji se našao i voditelj Zoran Pejić - Peja, kao i predstavnik "Beogradskog Kafana Festa" Marko Janković.



Najavili su najveće hitove narodne i starogradske muzike, a pored pesama koje su specifične za kafanske izlaske, enterijer prostora u kome se festival održava biće kafanskog tipa. Naznake planiranog enterijera mogle su se videti i na samoj konferenciji, budući da su Vesna, Toma i Peja sedeli za stolom koji je bio prekriven crveno-belim kariranim stolnjakom uz drvene detalje svojstvene kafanskom prostoru.



Vesna Zmijanac najavila je da će pored svojih pesama, zajedno sa ostalim pevačima koji će nastupiti, pevati i hitove Tome Zdravkovića, "Black Pantersa", bendova "Millenium", "Peđa i Endži", "Četiri za groš", "Mala noćna muzika" i "Trista čuda" uz koje će ovo veče u Belexpo centru u potpunosti biti posvećeno kafanskom provodu. Jedan od učesnika biće i Miloš Radovanović i "Randevu bend" sa pesmom "Pukni zoro" koja je bila tema za film "Montevideo, Bog te video".



Toma Black Panters objasnio je da će, sem što će svi izvođači nastup na Kafana Festu odraditi vrlo profesionalno, ipak ovo veče iskoristiti kako bi se dobro proveli i uživali u dobroj muzici i dobrom provodu, a sa njegovim mišljenjem složio se i voditelj programa Zoran Pejić - Peja.

Poprilično raspoložena i nasmejana ekipa je posle konferencije nastavila druženje, a nadamo se da će pozitivna atmosfera trajati do 22. maja i da će jednako dobro raspoloženi ulepšati veče svim posetiocima Kafana Festa.

Ulaznice se mogu nabaviti na svim Eventim prodajnim mestima po cenama od 1200 dinara (u pretprodaji ) i 2400 dinara - VIP. Aktuelne informacije o Kafana Festu mogu se naći na Facebook strani "Beogradski Kafana Fest".



Autor: M.P.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>