Region

Svet

Exit 2013: Počinje prodaja promo ulaznica

Prodaja jednodnevnih ulaznica za "Exit" festival počinje u četvrtak, 16. maja, tačno u podne po ceni od 1.990 dinara.

Exit 2013: Počinje prodaja promo ulaznica



Broj ulaznica po promotivnoj ceni od 1.990 dinara je ograničen. Najbrži će biti u mogućnosti da rezervišu svoju kartu po ovoj ceni putem sajta gigstiksa.

Nakon što se rasproda ograničeni kontigent karata koje su u prodaji po najnižoj promo ceni, sledeća važeća promotivna cena jednodnevnih ulaznica će iznositi 2.490 dinara i važiće takođe samo za ograničeni broj karata.

Puna cena jednodnevnih ulaznica u pretprodaji od 2.990 dinara biće aktuelna sve do početka samog festivala. Tokom trajanja festivala, cene jednodnevnih ulaznica će biti skuplja.

Ovogodišnji festival će trajati od 10. do 14. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi. U sklopu "Exit R:Evolucije" najavljen je i nulti dan, čiji će detaljan koncept ostati iznenađenje sve do početka juna.

Učešće na "Exitu" 2013 potvrdili su legendarni Tom Jork sa svojim novim sastavom "Atoms For Pis", reper Snup Dog koji će se na glavnoj bini festival sukobiti sa svojim novim alterm egom, rege muzičarem Snup Lajonom, potom "Prodidži", Si Lo Grin, a na "Dens Areni" će biti Fet Boj Slim, Dabfajer, Džef Mils, Erik Pric...

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: Exit.org

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>