Region

Svet

Roditelji Moje 3 ponosni: Nema mesta razočarenju, bile su sjajne!

Naše predstavnice "Moje 3" nisu prošle polufinale ovogodišnjeg muzičkog takmičenja Eurosong, tako da ih nećemo gledati u finalu 18. maja. Roditelji Sare, Mirne i Nevene ponosni su na svoju decu.

Roditelji Moje 3 ponosni: Nema mesta razočarenju, bile su sjajne!



"Veoma nam je žao što nisu prošle. Mi najbolje znamo koliko su se trudile i koliko su znoja uložile u ovo. Mislimo da ako zemlja ne ceni dovoljno svoje takmičarke, neće ih ceniti ni svet", rekli su tužno Sarini roditelji Jovana i Saša Jovanović.

Zatekli smo stan prepun euforičnih rođaka, prijatelja i komšija, od Sarinih drugara do Sašinih kolega sa posla koji su iz sveg glasa bodrili "Moje 3" da bi potom usledilo - veliko razočarenje. Ipak, svi oni jedva čekaju da se Sara vrati jer su za njih "Moje 3" bile i ostale - najveće pobednice.

Istog mišljenja je i Kristina Jakovljević, Mirnina majka, koja je nekoliko trenutaka po završteka prvog finala rekla da su devojke bile fantastične.

"Nema mesta razočarenju. Njihov debi na velikoj sceni je bio sjajan. One su naše najbolje predstavnice ikada", rekla je Kristina.

Kosovska Mitrovica, Nevenin rodni grad, razočarana je, a njeni roditelj jedva čekaju da im se devojčica vrati iz Malmea: "Nisam baš oduševljena celokupnim šouom. Kakve su to pesme koje su prošle?! Kako to da nijedna zemlja sa Balkana nije prošla! Ispostaviće se da je ona priča o lobijima istinita. Zato jedva čekamo da se Nevena vrati, jer je iscrpljena od septembra, od kada traju pripreme", rekla nam je Nevenina mama Ružica.

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: Blic TV

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>