Region

Svet

Olja Karleuša i Boban Rajović oduševili publiku na elitnoj svadbi Goge Sekulić! (Foto)

Najaktuelnija tema ovog meseca svakako je glamurozno venčanje Goge Sekulić, održano u nedelju, 12. maja 2013. godine u elitnom hotelu "Hyatt Regency".

Olja Karleuša i Boban Rajović oduševili publiku na elitnoj svadbi Goge Sekulić! (Foto)



Raskošna svadba bila je za pamćenje svim gostima i medijima iz regiona. Gostima je upriličeno veliko gostoprimstvo, domaćini su vodili računa o svim stavkama ovog događaja, a hrane i pića bilo je u izobilju.



Zvanice su došle iz celog sveta i dugo se na jednom mestu nije okupilo toliko mladih, lepih i atraktivnih ljudi.



Mladenci su izgledali savršeno! Goga je plenila srećnim raspoloženjem, dok je njen suprug bio oduševljen muzikom. Najveće oduševljenje usledilo je kada su se mikrofona uhvatili Boban Rajović i Gogina drugarica iz "Velikog brata" Olja Karleuša.



Olja je vidno smršala 10 kilograma od kada koristi ANTI KILOGRAM GOLDEN SLIM LINE biljne kapsule sa prirodnim izvorom vitamina C koje smanjuju receptore gladi i sagorevaju kalorije na stomaku, nogama i bokovima, što dokazuje i priložena fotografija.



Dok su Olja i Goga igrale, čuo se komentar iz orkestra Ace Lukasa: "Ribe, dobro ste se stesale!", pa su pevačice jedna drugoj dodelile komplimente!



Boban je pevao crnogoroske izvorne pesme familiji iz Pljevalja, dok je Olja atmosferu dovela do usijanja pesmama "Mamin sine", "Luda noc", "Minut", "Kupiću ti danče svileno maramče", "Rađaj sinove".



Gogin suprug je neprekidno igrao i uživao sa svojim društvom, a oko njega su bili Marko Bulat, Tina Ivanović, Aco Pejović, Dara Bubamara, Jovana Tipšin. Estradni tim za pobede.

Predrag Petrović, dirketor i vlasnik farmaceutske kompanije za izradu dijetetskih suplementa, koji se pred svadbu vratio iz Splita zbog seminara koju je organizovala njegova fima sa "Hrvatskom lekarničkom komorom" širom regiona, nije dozvolio da mu umor promeni raspoloženje, pa je uz degustaciju francuskih vina sedeo i uživao u pesmama njegove supruge i veselog društva na podijumu.



U svakom momentu atmosfera je bila fantastična.

Bravo, Gordana, pokazala si kako se pravi svadba za primer!



Zahvaljujemo se budnom oku našeg paparazza, koji je pored svih kontrola i obezbeđenja uspeo da prikupi materijal sa elitne svadbe za pamćenje.

Ovim putem smo vam otkrili kako se poznate ličnosti raduju i uživaju kao sav normalan svet.

Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>