Region

Svet

Soraja Vučelić postaje pevačica!

Produkcija koja je otkrila Soraju Vučelić 2011. godine, kad je učestvovala u "Velikom bratu" za anonimne ličnosti, uložiće u nju čak 100.000 evra.

Soraja Vučelić postaje pevačica!



Oni su procenili da je ta suma sasvim dovoljna za početak Sorajinog estradnog bitisanja. Pronaći će joj najbolje saradnike, među kojima će biti i Marko Kon, i biraće joj pesme. Naime, od nje žele da naprave srpsku Severinu. "Soraja već sredinom nedelje ulazi u studio. Snimiće prvi singl, koji će biti objavljen do leta. Radiće i na drugim pesmama, a za celu kampanju i kompozicije produkcija "Imoušn" izdvojiće pozamašnu svotu", kaže izvor blizak Vučelićevoj.

Soraja će snimati popularnu muziku, neće to biti pop, ali ni tipičan narodnjak. "Postoji mogućnost da Soraja uradi duet sa afirmisanim pevačem i da tako pokuša proboj na muzičko tržište. U igri je nekoliko imena, jer starleta ima mnogo dobrih prijatelja na estradi, a s nekima je sarađivala kao manekenka u njihovim spotovima."

Soraja potvrđuje da je dobila ponudu za snimanje pesme. "Istina je da sam dobila ponudu. Ne bih volela da pričam o tome dok ne potpišem ugovor", poručila je.

Iako će se oprobati u ulozi pevačice, Soraja ne prestaje sa modelingom. Naime, starleta je po izlasku iz "Velikog brata" uradila novi set provokativnih fotografija za brend obuće "Novićento". Ona je njihovo dugogodišnje zaštitno lice, a ne sumnjamo da će devojke odlepiti na cipele koje Soraja reklamira. Protiv novih fotografija, sigurni smo, nema ništa ni jači pol.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>