Region

Svet

Vendi reagovala na prozivke Avinog oca: Trpeli smo Avu 40 dana!

Vesna Vukelić Vendi reagovala je na izjave Avinog oca Ivice Karabatića, koje su usledile posle završetka rijalitija "Veliki Brat".

Vendi reagovala na prozivke Avinog oca: Trpeli smo Avu 40 dana!



Da podsetimo, otac Ave Karabatić je opleo po ukućanima i istakao da su socijalni slučajevi i da su nosili stvari njegove ćerke.

"Moram da dam odgovor tom anonimusu, koji je raskrinkan preko svoje ćerke. Nažalost moraću da im poručim nešto. Pošto sam čula da ga guze u Hrvatskoj, sad ću ja da ga guzim. Homoseksualci su prefinjeni, aristokrate, gospoda, a on je osoba pederskog karaktera. Uostalom, dete, tu Avu, napravio je samo da bi imao izgovor i alibi budući da je verovtano želeo da sakrije svoju pravu prirodu. Trpeli smo njegovu ćerku 40 dana!", rekla je Vukelićeva i nastavila:

"Da li treba da vidimo da li će svima nama koji smo bili bliski sa njom sada da izrastu dlake, njuške i rogovi! Nisu nam dali tetanus. Hoćemo li sad da počnemo da zavijamo na mesečini? Da li će se Uroš i Željko pretvoriti u vukodlake zbog toga što su neko vreme spavali pored nje. A sve to loše u njenoj prirodi, potiče isključivo od njega. Videćemo kad preležimo karantin da li ćemo preživeti boravak u istom prostoru sa članicom PP Karabatić", zaključila je.

Autor: M.P.
Izvor: NaDlanu
Foto: Ilustracija/Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>