Region

Svet

Olja Karleuša spremna za Goginu svadbu: Smršala čak 7 kg zbog nove D&G haljine!

Olja Karleuša smršala je 7 kilograma koristeći hranu za mršavljenje, kako bi obukla novu Dolce Gabbana haljinu, specijalno kupljenu za svadbu njene koleginice Goge Sekulić!

Olja Karleuša spremna za Goginu svadbu: Smršala čak 7 kg zbog nove D&G haljine!



Završavaju se specijalne pripreme povodom dugo očekivane svadbe stoleća. Cela estrada se ubrzano sprema kako bi u nedelju, 12. maja, u punom svetlu došli kod Goge na svadbu u hotel "Hayatt regency".

Prva je počela Olja, koja svakodnevno umesto doručka i večere konzumira ANTI KILOGRAM OBROK KONTROLOR funkcionalnu dijetalnu prehranu rasterećenu od kalorija, a obogaćenu proteinima i energetima koji pružaju sitost, bolje varenje stomaka i prirodnu vitalnost organizmu.



Olja je poznata kao dobra domaćica koja vlada odličnim kulinarskim sposobnostima, pa pošto je izložena naglom gojenju, zaista se potrudila da svoju liniju u što kraćem vremenskom periodu dotera za njenu koleginicu Gogu.

Njenim stopama krenula je i Tina Ivanović, kao i buduća mlada Goga Sekulić, što možete videti na njihovoj zajedničkoj fotografiji iz teretane.



Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>