Region

Svet

Vicešampion VIP Velikog Brata 2013 Dragutin Topić Top poslednji izbačen iz kuće!

Dragutin Topić Top je drugoplasirani takmičar u superfinalu ove sezone VIP Velikog brata, a Žarko Stojanović odneo je pobedu i nagradu u iznosu od 50.000 eura!

Vicešampion VIP Velikog Brata 2013 Dragutin Topić Top poslednji izbačen iz kuće!



Posle borbe u trajanju od šest nedelja, publika je još jednom svojim sms glasovima odlučila ko će od takmičara biti pobednik, a kako je ova titula pripala Žarku, Topić koji je bio sa njim u samom kraju superfinala izašao je iz rijalitija kao drugoplasirani takmičar.

Dragutin Topić Top bio je favorit većini ukućana, onima koji su takmičenje napustili među prvima, a i onima koji su ostali do samog kraja. On je sam rekao da je za njega veliko dostignuće što je došao do superfinala i da je zadovoljan svojim plasmanom, a zadovoljan je i time kako se prikazao tokom boravka u kući dok ga je budno pratilo četiri države iz regiona. Pored toga Topiću je sigurno drago što je takmičenje završeno, jer se konačno može pridružiti svojoj supruzi koja je trudna, pa makar i kao drugoplasirani takmičar.

Kako je razlika u glasovima bila 50,14% prema 49,86% samo par minuta pre odlučivanja pobednika, situacija je bila napeta do poslednjih trenutaka, pa je publika izgleda smatrala da obojica zaslužuju pobedu i samo nijanse u razlici manjoj od jednog procenta su presudile.

Autor: M.P.
Foto: TV B92

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>