Region

Svet

Farma 2013: Vesna Rivas, Radojka Bogdanović, Filip Mitrović i Marija Petronijević idu u duel!

Kao i svake subote, danas su odabrani duelisti za ovu nedelju, a u duel idu Vesna Rivas, Radojka Bogdanović, Filip Mitrović i Marija Petronijević. Radojka Bogdanović izabrana je odlukom publike, dok su Vesnu Rivas izabrali ukućani, a Filip je nominovan po kazni.

Farma 2013: Vesna Rivas, Radojka Bogdanović, Filip Mitrović i Marija Petronijević idu u duel!



Sluge ove nedelje bili su Ekrem i Vesna, što je Ekrem jako teško podneo, dok je Vesna to prihvatila sa razumevanjem. Ovog puta u duelu će se naći četiri takmičara. Dvoje po regularnom procesu, dok je Marija Petronijević treći duelista koju su farmeri nominovali jer je najdosadnija osoba na imanju, a Filip se u duelu našao po kazni zbog spavanja tokom dana, koje je zabranjeno.

Nakon što su je ukućani odabrali, Vesna Rivas zahvalila se svim farmerima i rekla da će joj biti draže da Uskrs provede sama u izolaciji, kad već ne može sa svojom porodicom i najbližima, nego sa farmerima u kući.

Od večeras je Ćemo zvanični takmičar rijalitija, i iako do sada nije bilo moguće da se glasa za njega, kako Ognjen kaže: "Period belog medveda je za njega završen".

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>