Region

Svet

Katarina Živković: Ne razmišljam o venčanju, još sam mlada

Pevačica Katarina Živković nedavno je objavila svoj prvi CD, u čijoj pripremi joj je najviše pomogao njen verenik, tridesetogodišnji Branislav Bane Janković.

Katarina Živković: Ne razmišljam o venčanju, još sam mlada



Dvadesettrogodišnja pevačica je za naslovnu numeru "Ludo srce", koju je otpevala u duetu sa reperom Nenadom Aleksićem, poznatijem kao Ša, već snimila i spot u kome izgleda provokativnije nego ikada. Iako nikada ranije nije isticala svoju seksualnost, Živkovićeva se na ovakav korak odlučila na nagovor emotivnog partnera, ali i zato što je smatrala da je takav stajling u skladu sa pesmom.

"U spotu za naslovnu numeru izgledam provokativno, ali mislim da nisam prešla granicu dobrog ukusa. Moj dečko se odmah složio sa predlogom stiliste, a i meni se dopalo da malo eksperimentišem. Bane nije momak kod koga će takva stvar izazvati ljubomoru jer shvata moj posao, a osim toga voli da pored sebe ima lepu i atraktivnu devojku. Inače, on je uradio najveći deo posla na mom prvom albumu i ne znam kako bih sve postigla bez njega", kaže Katarina.

"Reper Ša i ja snimili smo spot pred njegov ulazak u rijaliti šou-program "Farma". Pošto mi je dobar drug, iz mog iskustva posavetovala sam ga da ne ulazi u bespotrebne rasprave i da bude prirodan i svoj", objašnjava popularna pevačica koja tvrdi da njen verenik nije trebalo da uđe na "Farmu" sa bivšom devojkom Marijom Petronijević. Naime, Bane je bio u vezi sa glumicom u vreme kada se u rijaliti-programu zbližio sa Kaćom, a kasnije i otpočeo vezu.

"Nije istina da će on da se priključi ostalim "farmerima", oboje smatramo da je jedno takvo iskustvo sasvim dovoljno. I sama ne bih mogla ponovo da se takmičim, ali bih rado ušla na jedan dan na imanje u Lisovićima."

Folk pevačica je u svom novom spotu pokazala zavidnu figuru koja je rezultat njenog redovnog odlaska u teretanu poslednjih godinu dana.

"Pošto sam trinaest godina igrala folklor, kada sam prestala, mnogo mi je nedostajala fizička aktivnost. Zbog toga sam pre godinu dana počela da vežbam u teretani i prezadovoljna sam rezultatima. Veliki sam gurman i ne želim da se odričem ukusne hrane, pa su mi zato treninzi neophodni", govori Katarina koja se raduje predstojećem prazniku Uskrsu.

"U prethodnom periodu bila sam jako zaposlena jer sam pored redovnih nastupa pripremala nove pesme. Zato sam odlučila da za vreme Uskrsa otputujem kod svojih roditelja u Leskovac, gde ću provesti kvalitetno vreme sa porodicom i starim prijateljima."

Nekadašnja pobednica "Farme" tvrdi da i pored toga što je u stabilnoj vezi i što smatra da je pronašla srodnu dušu za sada ne razmišlja o venčanju već ima druge prioritete.

"Ove godine sigurno neće biti venčanja. Želim da se posvetim promociji svog novog albuma i poslovnim obavezama koje me očekuju. Još sam mlada tako da će biti vremena da za brak i stvaranje porodice", zaključuje Živkovićeva.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Hello

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>