Region

Svet

Region

Branislav i Nina Lečić otkrili na koga liči njihov sin: Lav je samo svoj

Jedan od bračnih parova koji izaziva veliku pažnju javnosti, Nina Radulović-Lečić i Branislav Lečić, nedavno je organizovao proslavu povodom drugog rođendana njihovog sina Lava.

Branislav i Nina Lečić otkrili na koga liči njihov sin: Lav je samo svoj



Lepa voditeljka emisije "Trenutak istine", na televiziji "Pink", i proslavljeni glumac i reditelj pozorišnih predstava kao idealno mesto za proslavu rođendana njihovog mališana odabrali su dečju igraonicu na Senjaku. Zbog obaveza u multimedijalnoj predstavi "Opomena", čiji je autor Branislav, a koja je nedavno premijerno prikazana u Centru "Sava", zabavu za svog mališana poznati roditelji organizovali su sa malim zakašnjenjem, a ne na dan njegovog rođenja.

Rođendanski parti ste upriličili s malim zakašnjenjem u odnosu na dan kada se Lav rodio?

"Na dan njegovog rođenja, 2. aprila, napravili smo ručak, pozvali baku i deku, i najuži krug prijatelja da "duvamo svećice". Odlučili smo da žurku za decu priredimo 14. aprila. Leka je imao obaveze zbog premijere predstave "Opomena" u Centru "Sava", koja je odlično prošla, ali je zahtevala veliki angažman. Hteli smo da posle toga zajedno uživamo u rođendanskom slavlju bez obaveza. Ispostavilo se da je to dobra odluka jer su svi koji su bili pozvani došli na proslavu", kaže Nina.

Koliko sada priča, da li potpuno povezuje rečenice? Da li je veseo mališan?

"Samo ponavlja šta čuje u razgovoru odraslih ili na televiziji. Smešno je što izgovara neke komplikovanije reči, kao što su "katastrofa ili etiketa", potpuno razgovetno. Povezuje rečenice, ali i dalje bez padeža i u nekom drugom vremenu, ali je to normalno i mnogo slatko. Stalno traži od nas da ga golicamo da bi se smejao i voli da ga nosimo na ramenima i pevamo mu pesme", ispričao je Branislav.

Na koga liči Lav?

"Potpuno je svoj, ima plave lokne i plave oči. Samo neki izrazi lica podsete na Ninu i mene. Ima izražen karakter i svaka mu se reakcija čita na licu", rekao je Branislav.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>