Region

Svet

Lepa Brena: Idem u Ameriku, Boba će sam da farba jaja!

Lepa Brena provešće Uskrs u Americi sa sinovima Filipom i Stefanom. Folk diva se raduje putu i kaže da će ovoga puta Boba preuzeti na sebe zadatak da ofarba uskršnja jaja.

Lepa Brena: Idem u Ameriku, Boba će sam da farba jaja!



"Tradicionalno sa mojim muškarcima obeležavam Uskrs, kako nalažu običaji. Praznična atmosfera se tada oseća u našem domu, a farbanje jaja je najzanimljiviji deo priprema. Ipak, lepše od toga je ono što sledi - volim da farbam jaja, a još više da ih lupam. Ove godine ću farbanje jaja prepustiti Bobi koji ostaje sa Viktorom u Beogradu", rekla je Brena pred put u Ameriku, gde zbog školovanja sada živi njen sin Stefan.

Pevačicu očekuju ugovoreni koncerti u Americi, a ona nema dilemu da će biti uspešna, i što joj je najvažnije imaće dovoljno vremena za odmor, budući da su joj lekari posle zdravstvenih problema savetovali da uspori ritam života i rada.

"Za 30 dana imaću 12 koncerata. Biće to relaksirajuća turneja jer idem da vidim decu i brojne prijatelje. Filip i Stefan mi često nedostaju i teško sam se navikla da oni nisu sa mnom. Vreme s njima je za mene najlepši užitak", kaže Brena.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>