Region

Svet

Region

Srpski kultni filmovi sve popularniji u Hrvatskoj

Na prvom programu Hrvatske televizije je emitovan, tačnije po drugi put repriziran, kultni film  "Ko to tamo peva" i ponovo pobrao komentare oduševljenja hrvatskih gledalaca!

Srpski kultni filmovi sve popularniji u Hrvatskoj



Neke nove generacije u Hrvatskoj rođene mnogo posle snimanja kultnog srpskog filma, ali i oni stariji koji pamte nekadašnju zajedničku državu, uživali su uz legendarne replike poput "Vozi Miško", "Da se ja pitam proterao bih autobus ovuda", "Tata vidi, eno zeca" i druge. Komentari na internet portalima takođe veličaju Šijanov film a publika traži i druge kulltne srpske komedije da se emituju na Hrvatskoj televiziji.

"Može neko da ih ne voli ali Srbi su izmislili komedije", "Znate kada će naši režiseri umeti da naprave ovakav neki film? -Nikada!", "Ljudi, stomak ne prestaje da me boli od smeha, dajte ovakvih filmova češće", samo su neke od forumaških poruka hrvatskih fanova filma "Ko to tamo peva".

 Inače, na HRT-u je prošle sedmice emitovan i "Balkanski špijun" a najavljeni su i "Maratonci", "Tesna koža" i "Žikina dinastija".

Autor: I.M.
Izvor/Foto: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>