Region

Svet

Studenti Maje Volk se pobunili zbog njenog učešća u Velikom bratu!

Troje studenata Fakulteta dramskih umetnosti, kojima Maja Volk predaje na katedri za dramaturgiju, žele da se javno ograde od nastupa svoje profesorke u Velikom bratu.

Studenti Maje Volk se pobunili zbog njenog učešća u Velikom bratu!



Kako kažu, oni ne nastupaju u ime svih studenata kojima Maja Volk predaje, niti ispred fakulteta kao institucije, već ispred sebe samih, kao budućih dramaturga koji se ne slažu sa koncepcijom Velikog brata i učešćem akademskih profesora u takvim emisijama.

"Već početkom naredne sedmice uputićemo preko društvenih mreža, ali i pojedinih studentskih glasila objavu u kojoj se nas troje ograđujemo od izjava i postupaka profesorke Maje Volk u skaradnoj emisiji "Veliki brat". Nije nam nimalo prijatno da gledamo našu profesorku, inače vrsnog pedagoga i divnog čoveka, kako pred kamerama i milionima gledalaca grize blatnjave cipele, ide okićena balonima, svađa se sa raznim starletama i raspravlja o broju muškaraca sa kojima je bila. Ne sporimo apsolutno pravo profesorke Volk da učestvuje u programima u kojima želi, ali imamo i mi pravo da dignemo glas protiv toga. Mi smo profesorki Volk i pre ulaska u rijaliti "Veliki brat" rekli šta mislimo o tome i to smo učinili najdobronamernije", kaže studentkinja FDU Jelena, jedna od potpisnica protestne note troje akademaca FDU protiv učešća Maje Volk u VB.

Autor: M.P.
Izvor: Puls
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

maja volk

Povezane vesti:


>