Region

Svet

Farma 2013: Ljuba Pantović i Sandra Obradović nominovani za izbacivanje!

Dodeljivanjem štapića u arenu i kviz znanja farmeri su poslali Ljubu a sms-glasanjem publika je odlučila da joj se pridruži Sandra. Milan Tarot je za kaznu nominovan još početkom nedelje.

Farma 2013: Ljuba Pantović i Sandra Obradović nominovani za izbacivanje!



Ove nedelje sluge su bile Ljuba i Sha. Donedavno dobri prijatelji, sada su se našli u direktnoj konkurenciji za izbacivanje a to je ozbiljno uzdrmalo njihov odnos tako da smo imali prilike da nekoliko puta vidimo sukob mišljenja ovo dvoje takmičara.

Na dodelu štapića svi su se već navikli te je sve prošlo prilično uobičajeno. Svaki farmer je obrazložio svoju odluku, a nije bilo nekih većih iznenađenja. Svojom borbenom prirodom, Ljuba je izgleda mnogima "stala na žulj". Krajnji rezultat 10 štapića za Ljubu, a 7 za Sha, čime je Ljuba poslana u duel.

Ljuba nažalost nije pokazala da ume sportski da podnese poraz već je osula paljbu po Zorici, otkrivši mnoge stvari koja joj je ova rekla dok su bile u dobrim odnosima.

Sms glasanjem publike određen je treći duelista, a u pitanju je Sandra. Sutra nas na programu očekuje zanimljivo takmičenje, uzevši u obzir da u areni prvi put imamo troje takmičara.

Autor: I.M.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>