Region

Svet

Veliki Brat 2013: Maja Nikolić vređa Maju Volk, Vendi ima tajni zadatak!

Hoće li se venčanje Sulejmana Veličanstvenog i Hurem održati? Vendi je od Velikog brata dobila tajni zadatak, a Maja Nikolić je rekla Maji Volk da je poremećeni mazohista!

Veliki Brat 2013: Maja Nikolić vređa Maju Volk, Vendi ima tajni zadatak!



Ako je verovati u sposobnosti Vesne Vukelić Vendi koja je dobila tajni zadatak da sabotira svadbu - sigurno neće. Ne sluteći da joj se radi o glavi, Maja Nikolić gubi vreme i uporno vređa Maju Volk.

Veliki brat je pozvao Vendi u ispovedaonicu. Ona je dobila ulogu prve sultanove žene i baš zbog te role ima tajni zadatak - miniranje venčanja. Vendi je sa zadovoljstvom prihvatila novo zaduženje, obzirom na to da i lično ne podnosi Maju Nikolić, tj. Hurem.

"Vendi, Veliki brat ne sumnja u tvoje sposobnosti, sve što treba je da svaku pripremu za venčanje - sabotiraš. Naravno ni Hurem, a ni Slavko ne smeju da posumnjaju u tvoje namere."

Vendi, tj. Mahidevran je rekla da će uraditi sve što je u njenoj moći da se svadba ne održi i čim je izašla iz ispovedaonice prišla je Slavku i na Majine oči počela da ga ljubi i da stavlja njegovu glavu na svoje grudi.

U drugom delu kuće, Maja se opet verbalno obračunala sa Majom Volk. Književnica se požalila Slavku da ne zna šta će više sa Majinim postupcima, a kada je pevačica to čula "osula je paljbu". "Ti bolje da ćutiš. Ti si mazohista sa poremećenim seksualnim nagonima sa pet muškaraca. Slavko reci joj da se skloni od mene", siktala je Maja.

Maja Volk je mirno slušala njeno izlaganje pa joj je u jednom trenutuku rekla da "njoj izgleda ta petorica trebaju" i da "treba da uzme malo limuna i sapuna da bi isprala usta". Maja Nikolić je skočila i demonstrativno uz povike otišla u spavaću sobu.

Teški dani i izazovi su pred Majom Nikolić koja je previše ozbiljno shvatila svoju ulogu Hurem.

Maja Nikolić i Milić su se u sredu uveče borili oko konzerve, a pevačica je tom prilikom povredila ruku, a onda je njena drama počela. "Hoću njegovu glavu, čuješ li Slavko", vikala je Maja. "Hoću da ga izbace iz kuće, ovo je fizički napad".

Autor: B.B.
Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>