Region

Svet

Koncert Bijonse u Beogradu kao tema svih svetskih medija! (Foto)

Kombank Arena, Beograd i Srbija zbog fantastičnog sinoćnog koncerta Bijonse na otvaranju svetske turneje, našli su se danas u najpozitivnijim tekstovima svih svetskih medija!

Koncert Bijonse u Beogradu kao tema svih svetskih medija! (Foto)



O koncertu su pisali The Sun, Yahoo news UK, Daily mail, Huffington post, Marie Claire, Reuters, Vogue i mnogi drugi.

Ako je Bijonse želela da dobije veću pažnju, ali i naslove svetskih medija, onda je na otvaranju svoje svetske turneje pod nazivom Mrs. Carter to sasvim sigurno uspela! - navodi britanski Daily mail.



Koncert se pokazao jako uspešnim, a Bey je pred sam kraj držala i zastavu Srbije što je potpuno razgalilo publiku. Po završetku koncerta, pevačica je na njenom Instagramu napisala: Hvala ti, Srbijo! - prenosi Marie Claire.

Bijonse je sa publikom u Srbiji razmenila neopisivu sreću i dobru energiju - javlja Capital FM.



Bijonse u Beogradu napravila spektakl, očarala prepunu Arenu! (Foto+Video)
Koliko je bila zadovoljna nastupom i reakcijama publike u Kombank Areni, najbolje dokazuje njena prva rečenica po silasku sa scene upućena suprugu, Džej Ziju - Da li si video koliko su ovi ljudi divni, kao i dugo pozdravljanje i primanje čestitki od svih koji su se tada našli u bekstejdžu Kombank Arene.

Bijonse je po dolasku u Beograd odlučila da se ceo koncert snima i zamolila da se za to nabave specijalni kranovi i kamere. Snimale su se i dugotrajne probe koje je vodila a ceo materijal naći će se u njenom najnovijem spotu kao i u filmu po završetku turneje.



Autor: B.B.
Foto: Parkwood Entertainment

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>