Region

Svet

Veliki Brat 2013: Pobednici VB Vizije: Ava, Soraja, Željko i Slavko dobili imunitet!

Večeras je u kući Velikog brata održano takmičenje pod nazivom VB Vizija po ugledu na Beoviziju, a pobednici su Ava, Soraja, Željko i Slavko!

Veliki Brat 2013: Pobednici VB Vizije: Ava, Soraja, Željko i Slavko dobili imunitet!



Svi ukućani podeljeni su na grupe, a svaka grupa dobila je pesmu koju je morala da izvede uz unapred osmišljenu koreografiju. Gledaoci su glasali za najbolji nastup i pobednici su dobili imunitet za ovu nedelju. Kao i prošle nedelje, sav prihod od glasanja biće poklonjen u humanitarne svrhe.

Redosled nastupanja određen je juče kada je Marijana Mićić ušla u kuću i izvlačila papiriće sa grupama.

Led su probili Maja Volk i Dragutin Topić sa pesmom "Daleko si" koju u originalu izvode Aca Lukas i Ivana Selakov. Maja Volk je Dragutinu veče pred nastup ispričala priču iz svog života koja je vezuje za ovu pesmu i time mu naterala suze na oči. Dragutin se pojavio u elegantnom belom odelu, dok je Maja nosila crnu balsku haljinu. Svoju pesmu otpevali su uz vrlo ozbiljne izraze lica, pa se može reći da su oboje bili vrlo napeti i emotivni, ali je nastup prošao u najboljem redu.

Sledeći su na redu bili Maja Nikolić i Milić Vukašinović sa pesmom "Zajdi, zajdi" u kombinaciji sa pesmom "Zbunjena" od Negativa. Dvoje pevača sa dugogodišnjim karijerama očekivano su svoj nastup podigli na profesionalni nivo, ali je pevala samo Maja Nikolić dok je Milić bio instrumentalna pratnja sa usnom harmonikom.

Treću grupu koja je izašla na scenu "VB Vizije" činili su Ava, Soraja, Željko i Slavko koji su izveli Severininu pesmu "Italiana". Starlete Ava i Soraja publiku su animirale zavodljivom koreografijom krajnje provokativno obučene. Pored dobrog scenskog nastupa, Željko i Slavko zajedno sa starletama odlično su se zabavljali na bini. Iako nisu bili opremljeni najboljim glasovima u kući, svakako su imali najenergičniji nastup i najbolju komunikaciju sa publikom.

Posle "Italiane" na red je došao svetski hit "Gangnam Style" koji su izveli Sindi, Vendi i Žarko. Sa njima u grupi nalazila se i Nevena Miličević koja je zbog tuče sa Sindi diskvalifikovana. Članovi grupe satima su vežbali koreografiju u dnevnoj sobi, a večeras su pokazali da se isplatilo. Sem koreografije trebalo je uvežbati i dosta komplikovan tekst, a ovaj zadatak pripao je Žarku. Iako su svo troje neprestano skakali, dosta starija od Sindi i Žarka, Vendi je definitivno imala najviše energije na sceni.

Poslednji nastup pripao je Bobanu i Aneti koji su pevali "Miljacku" Halida Bešlića i pesmu Željka Joksimovića "Ludak kao ja".  Njih dvoje pokazali su dobro uvežban nastup i usklađenst na sceni. Iako Boban nije pevač, Anetin glas nadomestio je sve njegove glasovne nedostatke pa je njihovo izvođenje odlično prošlo.

Pored gledalaca koji su glasali, svoj glas dao je i stručni žiri iz Srbije i četiri zemlje u kojima se emituje "Veliki brat". Glasovi stručnog žirija stigli su iz Sarajeva, Bijeljine, Skoplja i Podgorice, ali i iz Beograda, a sabirali su se zajedno sa glasovima gledalaca.

Kako su se Željko i Žarko takmičili u različitim grupama, voditeljka je navela da se od večeras njih dvojica ne gledaju kao jedan takmičar, tako da je imunitet dobio samo Željko. Srca publike i žirija osvojio je nastup Ave, Soraje, Željka i Slavka, koji su time sebi obezbedili imunitet za ovu nedelju i neće biti nominovani za izbacivanje iz kuće Velikog brata.

Autor: M.P.
Foto: ScreenShot TV B92

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>