Region

Svet

Aki Marković u teškoj depresiji zbog majčine operacije! (Foto)

Andrija Aki Marković, zvezda "Granda" i učesnik rijalitija "Farma", već danima se nalazi u teškoj depresiji!

Aki Marković u teškoj depresiji zbog majčine operacije! (Foto)



Razlog tome je teška porodična drama koju ovaj mladi pevač preživljava jer njegovu majku Vesnu čeka komplikovana operacija na mozgu. Pevačeva sestra Anđela Marković potvrdila je ovu informaciju i priznala da je veoma zabrinuta za njegovo psihičko stanje.

"Pred ulazak u "Farmu" saznali smo da mama mora da operiše izraslinu na mozgu i taj zahvat je već trebalo da bude odrađen. Međutim, stvari su se iskomplikovale jer čekamo da stignu neki lekovi iz Amerike, što je prolongiralo celu situaciju. Mom bratu je teško jer on nema nikakve informacije iz spoljnog sveta, a brine da li je ona operisana i kako je sve to prošlo. Znam da mu je sve to strašno, vidim da se poverio Zorici Marković i Ljubi jer mu je tako lakše da prebrodi neizvesnost. Razumem što su mu svaki dan oči pune suza jer je svestan njene bolesti, a ne može ništa da uradi. S obzirom na to da je operacija malo odložena, on verovatno misli da je završena i razmišlja kakvi su rezultati. Ubija ga što ne može da ima barem jedan telefonski poziv i da sazna šta se dešava”, priča Anđela.



Ona kaže da Aki nije ušao u rijaliti kako bi platio operaciju jer nije sigurna da on uopšte ima honorar na “Farmi”.

“Kada sam tražila da pogledam Aleksin ugovor koji je potpisao za rijaliti nisu mi dali, tako da ne znam šta sve piše u njemu. Ja sam pravnik i htela sam da mu pomognem kako ne bi došao u neprilike, ali nisam imala tu mogućnost. Iskreno, mislim da on nema nikakav honorar dok je u rijalitiju. Ušao je jer su ga zvali kao vaspitanog dečka koji će "Grand" predstaviti na najbolji način. Njemu novac svakako nikada nije bio prioritet”, kaže pevačeva sestra.

Iako dosta pati i povlači se u sebe zbog majčine bolesti, ona kaže da je Aki takav i kada nema problema koji ga opterećuju. Misli da se pokazao u pravom svetlu i volela bi da ostane do kraja.



“Iako i meni i mami puno nedostaje, volele bismo da što duže ostane na "Farmi" kad je već ušao. Po prirodi je povučen i ćutljiv, nije svađalica i zato često pokušava da smiri farmere. Nije navikao na viku i dreku jer mi tako u kući ne komuniciramo, pa mu to smeta. Takođe ne voli ogovaranja, pa se trudi da bude izvan toga koliko može”, ističe pevačeva sestra.

Bez obzira na to što je Seksi Sandra bacila oko na njenog brata, Anđela tvrdi da na imanju nema devojke koja bi se Akiju dopala.

“Videli ste kako je na kulturan način izbegao Sandru jer mu se nije dopala. Trenutno nijedna nije po njegovom ukusu osim ako ne ubace neku novu.”

Anđela sa mamom Vesnom svakodnevno gleda Aleksu na TV-u i ponose se kako je vaspitan.

“On je prilično samostalan jer se s 18 godina preselio u Beograd, gde živi sam. Srećom, pa ga ni pre toga nisam štedela iako je dosta mlađi, tako da vidim da se snalazi i u seoskim poslovima”, kaže ona.

Autor: M.P.
Izvor: Naše Novine

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>