Region

Svet

Veliki Brat 2013: Uroš o Avi: Nikad ne bih bio s njom, imam devojku napolju! (Video)

Hladni odnosi i poneka svađa između Uroša Ćertića i Ave Karabatić ovih dana su, možemo slobodno reći, glavna tema u kući Velikog brata.

Veliki Brat 2013: Uroš o Avi: Nikad ne bih bio s njom, imam devojku napolju! (Video)



Ava ni desetog dana ne prestaje da priča o Urošu i da se žali pojedinim ukućanima zbog njegovog razočaravajućeg ponašanja po izlasku iz kombija. Iako je u nekoliko navrata rekla kako nije zaljubljena u njega, čini se da kaskader sve više okupira njene misli.

S druge strane, Uroš je objasnio svoju promenu ponašanja i hladne odnose među njima time što je rekao da mu treba odmor od Ave, nakon šest dana koje je sa njom proveo u tesnom kombiju. "Bio sam sa poznanikom šest dana i normalno je da se zezaš, nemaš izbora...drmali smo kombi, šalili se, ali nikad ništa nije bilo. Gledao sam je kao prijatelja", rekao je Uroš i dodao: "Šta je očekivala da će se desiti kad izađemo iz kombija? Da ćemo se držati za ruke u kući?".

"Džin koji je zapalio seno Mikiju Mausu", kako je Vendi nazvala kaskadera, iznerviran je jer ga, kako kaže, Ava stalno prati kroz kuću. Gde god se okrene, tu je i ona. Posmatra ga u ogledalu, staklu, pokušava da ga napravi ljubomornim i počela je da ga "smara".



"Pitao sam je jel' dosta tog prebacivanja i podbadanja. Peva tužne pesme, koristi reč ljubav. Rekao sam joj koja ljubav! Imam devojku napolju. I onda ona počne da plače, pa ide da se žali drugima. Imam 30 godina, kakva, bre, ljubav. Nisam ja došao ovde da se zaljubim", pričao je iznervirano Uroš Maji Nikolić sa kojom je razgovarao u dnevnoj sobi, a zatim se obratio Avi: "Najduža suknja ti je dugačka 20 cm. Prestani da kolačiš te oči na mene i da me tako gledaš, ne želim ništa više od prijateljstva, ma ni poznanstvo sa tobom".

"Ne razumem zašto se tako ponaša. Ako mi šesnaest puta legne na rame, ja moram da je pustim da tu zaspi. Kad ja odem i pričam sa Sindi, ona dođe posle i pita me: "Jel ti se sviđa Sindi?". Eeeej, ti si ljubomoran na nekog koga znaš šest dana!", žalio se Uroš.

Saznali smo sinoć i da Uroš ima devojku koja sprema doktorat, kao i da Ava nije za njega. "I da nemam devojku, ona je OK kao čovek, ali nije za mene. Mi smo nebo i zemlja!". Međutim, priznaćete da je pomalo čudno da Uroš do sada nijednom nije spominjao svoju devojku, čak je i Ava rekla da nije znala za to. Da li je ovo neka kaskaderova taktika kako bi starletu što više udaljio od sebe, ne znamo, ali sigurno će vremenom izaći na videlo.



Autor: B.B.
Foto: Printscreen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>