Region

Svet

Farma 2013: Goca Božinovska: Zlata Petrović bi život dala za mene!

Obzirom na loše vremenske uslove za uživanje u dvorištu, možda sunčanje i slične relaksacije, farmeri današnji dan provode u ćaskanju.

Farma 2013: Goca Božinovska: Zlata Petrović bi život dala za mene!



Goca Božinovska je ćaskala sa Zoricom Marković i pojedinim takmičarima "Farme", a tema je bila prijateljstvo stečeno u rijaliti programima. Ukućani su se složili da takvo prijateljstvo obično ne potraje i da je lažno, a Goca je podelila sa prisutnima da joj je Zlata Petrović u životu pravi prijatelj.

Zlata Petrović: Goca Božinovska je na odvikavanju, zato je ušla na Farmu!
"Ovo su sve poznanstva, jer ovde ne dolaziš da sklapaš prijateljstva. Pravi prijatelji su oni koji su napolju. Imam jednog prijatelja - Limuna i njegovu ženu Branku, koji su živeli u Surčinu, a sada žive na Dedinju. Kada mi se ono desilo (pogibija supruga Šijana), oni nikada nisu odvajali moju decu od njihove. Kad kupe svojoj deci mobilni telefon, kupe i mom sinu. Vodili su ga i na more. Meni su dali pare za prvi album. To su pravi prijatelji. Isto tako, kad bi njima nešto trebalo, ja bih prodala kuću, podigla kredit, sve bih uradila za njih. Isto tako bi Zlata Petrović život dala za mene, ako treba. Ja to znam", rekla je Goca Božinovska na kraju, a nedavno je i Zlata Petrović pričala o odnosu sa pevačicom.

Autor: B.B.
Foto: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>