Region

Svet

Farma 2013: Era već napadnut (Video)

Posle nekoliko obrta Era je ipak izabran za gazdu. Njega su rano jutros tri ukućanke fizički napale nakon što je probudio Zoricu na neprijatan način.

Farma 2013: Era već napadnut (Video)



Nakon što je stiglo pismo u kome Rule imenuje Eru kao gazdu, Era Ojdanić je odlučio da svima pokaže kako se gazduje. Zahtevao je od svih da ćute dok on govori, saopštio im je tačan način na koji želi da se vodi računa o higijeni, a bogami i pokazao kako se čisti WC.

Kasnije u toku dana stiglo je pismo od zadruge, u kome se saopštava da je prethodno pismo bilo prvoaprilska šala, i da je gazda zapravo Ekrem. Iako mu nije bilo svejedno, Era je mirno prepustio tron Ekremu koji je to jedva dočekao. Preselio se u gazdinu kuću i već razmišljao o tome koga će izabrati za slugu.

Ali tu nije bio kraj iznenađenjima. Zadruga je poslala još jedno pismo u kome piše da je izbor Ekrema za gazdu u stvari šala i da Era ostaje gazda. Ekrema je ovo ozbiljno naljutilo, pa se posvađao sa Stanijom i neko vreme nije pričao ni sa kim.

Stanija i Filip očigledno sve više uživaju u međusobnom društvu, a redovna su i šaputanja na jastuku. Ovo očigledno sve više smeta Ekremu koji je predložio Eri da baš njih dvoje odredi za sluge.

Rano jutros, Era je ustao i krenuo da čačka Zoricu Marković po nogama. Pošto su stare kolege, Era je znao da ona ima lak san.

Kada je uspeo Zoricu da probudi, ona se razljutila i onako čupava krenula da ga juri po kući. Na svu sreću, Era je uspeo da utekne pre nego što je Zorica uspela da ga uhvati.

Međutim, nekoliko ženskih ukućanki, među kojima su Saška, Ljuba i naravno, Zorica, uhvatile su Eru za noge i ruke i krenule da ga izbace napolje dok je on kukao na sav glas.

Pevač je rekao da je Zorica pošandrcala i da hoće da ga prebije, a kako je to izgledalo možete pogledati ovde.



Autor: I.M.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>