Region

Svet

Milica Majstorović htela da se ubije zbog Ivana Ivanovića!

Pobednik "Operacije trijumf" tvrdi da je Majstorovićeva bila zaljubljena u voditelja i da je zbog njega pokušala da se otruje tabletama.

Milica Majstorović htela da se ubije zbog Ivana Ivanovića!



Milica Majstorović pokušala je da se ubije zbog Ivana Ivanovića. Ovu tajnu nedavno je otkrio pobednik šoua "Operacija trijumf" Adnan Babajić gostujući u emisiji "Dobar komšija" na televiziji "Pink BiH".

"Čuo sam da je bila zaljubljena u Ivana Ivanovića i da je zbog njega popila tablete. Pitao sam je za to, ali ona nije htela da mi kaže", ispričao je Babajić.

Iako su se u to vreme kao mogući krivci zbog neuzvraćene ljubavi pominjali glumac Andrija Milošević i plivač Ivan Lenđer, Milicu je izgleda morila tiha patnja za Ivanovićem.

"On je već 15. osoba na spisku. Čak i da sam htela da se ubijem zbog Ivana Ivanovića, ne sećam se jer mi je izvetrilo pamćenje", rekla je Majstorovićeva, dok Ivan Ivanović nije želeo da komentariše.

Podsećanja radi, pevačica je pokušala da se otruje tabletama u aprilu 2010. godine. Ona je tri meseca kasnije progovorila o tome i o problemu s alkoholom.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Ilustracija

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>