Region

Svet

Veliki Brat 2013: Ava i Uroš se posvađali! Ava plakala: Ti si za mene mrtav! (Video)

Ava Karabatić razočarala se u svog cimera Uroša Ćertića, sa kojim deli krevet i prostor tesnog opozicionog kombija.

Veliki Brat 2013: Ava i Uroš se posvađali! Ava plakala: Ti si za mene mrtav! (Video)



Ava je četvrtog dana u kući poklekla, pa je čak i zaplakala tokom ispovedanja Velikom bratu. Razočarala se u svog partnera, kojeg, kako navodi, gleda kao brata, mada je Maja Nikolić sigurna da je Ava zaljubljena u Uroša.

Iako se u pojedinim trenucima ponašaju kao da su zaista zaljubljeni i u vezi, Ava se posvađala sa Urošem jer nije hteo da joj otkopča korset kada ga je zamolila, posle tačke koju je izvela u dvorištu kako bi omela vladu u okretanju vetrenjače, odnosno sabotirala njihov dnevni zadatak.

Uroš joj je rekao da se kao prava dama uputi u toalet i pozove neku devojku da joj pomogne. "Neću da učestvujem u tvojim striptiz tačkama", rekao je. Uvređena Ava plakala je pred Velikim bratom, čak je insistirala i da ide kući. Pominjala je svoju mamu, prijateljicu...i osetila se usamljenom i prevarenom.

Svojim ulaskom u kuću Maja Nikolić je napravila potpuni haos jer je krenula u osvajanje Uroša kako bi bilo još zanimljivije, a videćemo šta nas još očekuje. Članovi vlade jednoglasno su izabrali Petrućija za povratnika u kuću Velikog brata.



Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>