Region

Svet

Humanitarno veče za Nikolu uz Topalka i druge zvezde (Foto)

U sredu, 3. aprila u beogradskom klubu "Teatro" održaće se velika humanitarna žurka u cilju pomoći mladom Nikoli Mrkajiću kome je hitno potrebno lečenje u Moskvi.

Humanitarno veče za Nikolu uz Topalka i druge zvezde (Foto)



U toku večeri sve goste zabavljaće popularni pevač Milan Topalović Topalko zajedno sa "For you" bendom, a svoje prisustvo potvrdile su i mnoge pevačke zvezde poput Baneta Mojićevića, Jelene Grebec, Milana Mitrovića, Ivane Pavković i mnogih drugih.
 
Nikola je kao devetnaestogodišnjak doživeo tešku saobraćajnu nesreću. Nakon više od tri meseca provedenih u komi i obilnog krvarenja u mozgu, njegova mladost i želja za životom su uspeli da se izbore sa velikim povredama. Teške povrede glave ostavile su posledice na motoriku, koordinaciju pokreta i osećaj za ravnotežu, a nakon posete raznim rehabilitacionim centrima u Srbiji, Nikola je bio primoran da nastavi lečenje u Rusiji. Sam ciklus lečenja transplatacijom matičnim ćelijama vrlo je skup, a za sledeći Nikolin odlazak, koji je zakazan za 13. maj, potrebno je 6.800 eura.
 
Žurka za pomoć Nikoli počinje u 22h, a ulaz će se naplaćivati 250 dinara. Sav prihod od ove večeri biće uplaćen u Nikolin fond, uz nadu da će biti dovoljan za Nikolin put i lečenje u Moskvi, kako bi nastavio da živi život dostojan svoje mladosti.



Autor: B.B.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>