Region

Svet

Šaban Šaulić oduševio publiku u Sava centru

Šaban Šaulić je sinoć na koncertu u Sava centru oduševio mnogobrojnu publiku koja je sa uživanjem ispratila pesme koje im je pevao kralj narodne muzike.

Šaban Šaulić oduševio publiku u Sava centru



Ni loše vreme nije sprečilo Beograđane da u utorak uveče pohrle u dvoranu Sava centra, gde ih je čekao raspoloženi Šaban Šaulić. Nastup je kasnio 15 minuta, međutim kada je pevač konačno izašao na binu dvorana je "eksplodirala". Povici i aplauz uveličali su Šaulićev izlazak na scenu, a već sa prvim notama pesme "Verujem u ljubav" puna sala Sava centra bila je na nogama.

Dobar recept za podršku na sceni Šaulić nije menjao, pa je za muziku bio zadužen orkestar Ace Sofronijevića, a kao prateći vokali našli su se Dragi Domić i Mira Aleksić.
"Veliki pozdrav za sve vas i zahvaljujem se svim kolegama i prijateljima što su došli u ovolikom broju", pozdravio je Šaban okupljene fanove.

Usledili su hitovi kao "Odlaziš, odlaziš", "Dođi da ostarimo zajedno", "Dajte mi utjehu", a nijedna pesma nije ostala bez pratnje horskog pevanja publike. U pozadini scene smenjivali su se muzički spotovi iz raznih etapa snimljenih tokom karijere duge četiri decenije.

Za mikrofonom su Šabana kasnije odmenili gosti koncerta Ana Bekuta, Marija Šerifović, Haris Džinović, kao i Đani. Uoči samog koncerta, cveće obožavalaca nije prestalo da pristiže na binu velikana folka, a u dupke punim redovima našla su se i poznata lica, kako muzičke, tako i političke scene.

Porodica Šaulić je bila u punom sastavu, a ćerka Ilda je rešila da u oba kocerta uživa samo kao publika. Saša Popović sa suprugom Suzanom Jovanović je pristigao malo posle Saše Matića, mladog Darka Lazića i mnogih drugih. U publici je bila i Verica Šerifović u društvu svoje ćerke Marije, a politički vrh predstavljali su ministarka regionalnog razvoja i samouprave Verica Kalanović i ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić.

Autor: I.M.
Izvor: Novosti
Foto: I. Marinković

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>