Region

Svet

Farma 2013: Miki Mećava izabrao nove sluge Gocu i Danijela!

Nakon što je pre dva dana napustila takmičenje, Tijana Macura ostavila je pismo u kome bira novog gazdu, Mikija Mećavu.

Farma 2013: Miki Mećava izabrao nove sluge Gocu i Danijela!



Večeras je došao red na sledeći zadatak, a to je da se izaberu i nove sluge. Ova privilegija pripala je ovonedeljnom gazdi Mikiju Mećavi, a za nove sluge on je izabrao Gocu i Danijela. Prilikom biranja sluga naglasio je da "su mu svi ok" i da mu je mnogo teško, ali da su pravila igre takva i da on nekoga mora da izabere.

"Što se tiče žena, odlučio sam se za gospođu Gocu, nemam ništa lično protiv nje, igra je takva da neko mora da bude sluga. Mislim, jednostavno, da se ona možda nekako nije uklopila i da je čudna, jako je pametna žena i sve to stoji, a ja mislim da ćemo se mi sretati i kada se sve ovo završi", objasnio je Miki svoju odluku.

Goca je rekla da je sve to očekivala i Mikiju je poručila da se ne izvinjava zbog svoje odluke već da se drži svog stava, a uz to dodala da se on zapravo uplašio emocija pa je zato poslao u štalu.

Kada je došlo do odlučivanja ko će biti muški sluga, Miki je rekao: "Vodio sam se samo radom i neradom, nisam ništa drugo gledao pošto ja volim da šljakam, razmišljao sam, dvoumio sam se, ali sam ipak odlučio. Danijela ću izabrati".

Miki je dodao da se Danijel nije dovoljno potrudio i da se nije pokazao u poslovima koje je obavljao na Farmi, da je mogao da bude malo vredniji, kao i da se nekada sam seti da nešto uradi, a ne samo da čeka naređenja. Danijel se odbranio rekavši da ga je porodica razmazila i da jednostavno nije navikao da radi.

Posle brojnih svađa na imanju u Lisovićima večeras je situacija bila potpuno drugačija. Nove sluge nisu se bunile zbog odluke ovonedeljnog gazde i mirno su prihvatile njegov izbor. Složili su se da Miki samo poštuje pravila igre, a na ovu pozitivnu reakciju verovatno je uticao i veliki broj izvinjenja koja im je Miki uputio.

Gordana Bjelica i Danijel Alibabić se dobro slažu i već su isplanirali dobar provod u štali u kojoj će boraviti do sledećeg izbora slugu.

Autor: M.P.
Foto: Ilustracija

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>