Svet

Region

Merjem Uzerli: Poroci su moja prošlost

Lepa turska glumica Merjem Uzerli poznata je po svojoj ležernosti kada je reč o kilogramima, kako i sama kaže, nema mnogo poroka, ali oni kojima je do sada bila sklona uglavnom su je najviše koštali izgleda.

Merjem Uzerli: Poroci su moja prošlost



"Pre nego što sam obukla kostim sultanije Hurem, bila sam strastveni pušač. Kada sam rešila da prekinem sa tom lošom navikom, nažalost, nisam uspela da odolim turskim đakonijama, te sam umesto u cigarama do iznemoglosti uživala u pecivima i orijentalnim kolačima. Obožavam baklave i sutlijaš. Sećam se da me je Halit često zabrinuto gledao i upozoravao da se zaustavim na vreme, pre nego mi Huremine haljine postanu premale. I to se i dogodilo", kaže Uzerlijeva.

Ona je, kako bi ostala u seriji, u poslednje vreme liniju ponovo stesala na konfekcijski broj fatalne srednjovekovne sultanije, plan je da se na duže vreme zadrži u tim proporcijama dok su, prema njenim rečima, poroci za nju sada prošlost.

"Moja jedina slabost, trenutno je samo džez, koji mi u najhaotičnijim trenucima, kada se zatvorim među svoja četiri zida, pomaže da sastavim, naizgled nespojive parčiće života", rekla je glumica.

Autor: M.P.
Izvor: Hello

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>