Region

Svet

Održan humanitarni koncert: Mladi za Tijanu (Foto+Video)

Humanitarni koncert "Mladi za Tijanu" pod pokroviteljstvom beogradske opštine Rakovica, a u organizaciji Kancelarije za mlade, održan je u sredu 20. marta, za novo srce Tijani Ognjanović.

Održan humanitarni koncert: Mladi za Tijanu (Foto+Video)"Ovo nije prvi put da organizujemo humanitarnu akciju za malu Tijanu. Naša opština se od prvog dana uključila u prikupljanje pomoći za ovu hrabru devojčicu, koja već sada bije najtežu bitku u životu. U humanitarnim akcijama koje su organizovale Kancelarija za mlade i Opština Rakovica do sada je sakupljeno više od 500.000 dinara. Uveren sam da ćemo sakupiti novac potreban za Tijanu i da će ona, zajedno sa njenim roditeljima, uskoro moći da se veseli sa nama", izjavio je predsednik Gradske opštine Rakovica Milosav Miličković.Ovaj humanitarni koncert podržali su Gradska opština Rakovica, Kancelarija za mlade opštine Rakovica, Udruženje privrednika Rakovice i mnoge poznate ličnosti, među kojima su: Dragan Labović, Vladimir Vuksanović, Jelena Marković, Anja Šaranović, Milica Mihajlović, Milan Topalović, Marija Jovičić, Dario Ćirić, Endži Mavrić, Milan Mitrović, Jovana Tipšin, Peca Petaković, Aleksandar Aca Ilić, Full bend i drugi.Afirmisani košarkaš, Dragan Labović, priključio se apelu porodice male Tijane za prikupljanje pomoći. "Kada god imam priliku, rado se odazivam humanitarnim akcijama. Došao sam na poziv dobrih prijatelja iz Kancelarije za mlade. Znam da su vremena teška, ali apelujem na sve ljude, kolege, da se priključe i pomognu Tijani", rekao je Labović.Svoj doprinos humanitarnom koncertu dao je i mladi pevač Milan Mitrović. "Moje kolege iz Grand produkcije i ja rado se odazivamo humanitarnim akcijama ovog tipa, jer ovakvim ljudima bez razmišljanja treba pomoći. Ne bih želeo da zvuči kao kliše, ali kada znate da ste pomogli jednom detetu u borbi za život, ne postoji veća satisfakcija", naveo je Mitrović.

Sa dugoodišnjim iskustvom u humanitarnom radu, Mis Srbije za Mis Univerzuma 2010. Anja Šaranović, uputila je poziv svim dobrim ljudima da zajedno pomognu Tijani. "Smatram da svaka javna ličnost može da pomogne ovoj devojčici. Život je svakako najvrednija stvar koja postoji. Kada je reč o detetu, prorade svi mogući instinkti. Veliko mi je zadovoljstvo što mogu dati svoj doprinos i nadam se da će ljudi dobre volje pomoći Tijani u borbi za novo srce", izjavila je Anja.Sav prihod od koncerta biće uplaćen na žiro račun Tijane Ognjanović, za hitnu transplantaciju srca u Americi.

Kancelarija za mlade opštine Rakovica nastavlja sa apelom na sve ljude velikog srca da pomognu ovoj devojčici da i ona dobije novo, kako bi osetila sve čari detinjstva i daljeg života.Autor: B.B.
Foto: M.J.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>