Region

Svet

Vesna Rivas napala Filipa Mitrovića zbog hrane!

Da li zbog nervoze ili da bi pokazala mladom pevaču gde mu je mesto, Vesna Rivas je oštro reagovala na naizgled sitnicu.

Vesna Rivas napala Filipa Mitrovića zbog hrane!



Pevačica je nervozno cunjala po kuhinji gledajući šta drugi rade. Kada je zapazila mladog pevača kako iza sebe ostavlja tanjir i ostatke hrane, počela je da mu drži slovo, a on je strpljivo slušao: "Ej, za sobom da počistiš. Samo pomeriš, šta je za pranje, bacanje. Ali samo počisti za sobom. To je vid higijene koju ne praktijuemo. I ovaj hleb, kako sečete? Sad ćemo da ga bacimo."

Filip je potom počistio otpad, odnosno ostatke hleba i ostale hrane, ali je Vesna počela da vrišti na njega na sav glas: "Pa nemoj da bacaš. Ej. Vraćaj, hoćemo da jedemo, pa ima tu hrane."

"Ali sve je umazano.", zbunjeno je odgovorio Filip. "Pa neko će jesti kad ne budemo imali ništa, mico... Ej, nemoj da bacaš leba. Pa ne praviš ga ti brate. Hleba imamo ograničeno!", nastavila je Vesna.

Filip nije želeo da upada u dalju raspravu, već je bacio tanjir i pobegao u drugu prostoriju, ali su ga ispratile Vesnine reči: "Ovo dete k'o da spava na dukatima, čoveče. Samo baca, j*** te."

Autor: I.M.
Izvor: Poznati info
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>