Region

Svet

Region

Željko Mitrović odbio Angelinu Jolie!?

Pink Film International je saopštio danas da je Željko Mitrović odbio da saradjuje sa jednom od najtraženijih glumica na svetu, Angelinom Jolie, i to zbog njenih predrasuda o Srbima.

Željko Mitrović odbio Angelinu Jolie!?



"Imao sam velike simpatije prema Džoli i veoma poštovao njeno delo i lik. Nažalost, ona je prepuna predrasuda o Srbima. Znam da saradnja sa njom otvara vrata velikog filmskog biznisa, ali ne želim da budem deo nečega što po ko zna koji put predstavlja Srbe kao večite loše momke", izjavio je Mitrović.

Mitrović se juče sastao sa četvoročlanom ekipom filma koji bi u Srbiji trebao da snima film o ratu u Bosni, gde je saznao detalje scenarija koji mu se nisu dopali.

"Kako je radnja filma smeštena na prostore bivše Jugoslavije i nekada ratom zahvaćena područja, i kako je srpski narod stavljen u negativnu konotaciju, Mitrović je odbio da na bilo koji način učestvuje u snimanju ovog filmskog projekta", kaže se u saopštenju.

Ističe se da ni Mitrović, ni njegova kompanija ne žele da "na bilo koji način budu deo nečega što može, a i hoće, predstaviti po ko zna koji put srpski narod u izuzetno lošem svetlu".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>