Region

Svet

Farma 2013: Zorica Marković ubedila Ekrema da je Nada Topčagić!

Po ulasku na imanje takmičare je dočekala prava seoska atmosfera, sa zakuskom i dobrodošlicom.

Farma 2013: Zorica Marković ubedila Ekrema da je Nada Topčagić!



Već prve večeri Milan Tarot je predložio Zorici Marković saradnju, koja je celu noć ubeđivala Ekrema da je ona zapravo Nada Topčagić. Ekrem je već zvezda Farme pa je u prvoj noći postao gazda za narednu nedelju, pa je zahtevao hitan sastanak farmera. Kada su pokušali da uhvate malo sna, Danijelovo hrkanje takmičare je dovelo do ludila.

Počela Farma 2013! Ekrem Jevrić gazda ove nedelje! (Foto)
Pošto su se prve dve grupe farmera smestile u kuhinji, počelo je ćaskanje i upoznavanje. Vesna Rivas je odmah iskoristila priliku da započne razgovor o cigaretama. Milan Tarot se požalio Zorici Marković da mu je teško da radi na amaterskim televizijama i u takvom okruženju, pa je odmah iskoristio priliku da predloži Zorici neku vrstu saradnje po izlasku iz rijalitija.

Gazda imanja Proka je, vidno iznerviran, došao na Farmu da skrene pažnju farmerima na to što i pored prohladne i vetrovite večeri, nisu založili vatru, koju je na kraju, posle par pokušaja, upalio Dule. Proka im je održao sastanak na kome im je saopštio da će manjak kreveta nadoknaditi pravljenjem novih. Takođe je bilo potrebno i odabrati prvog gazdu četvrte Farme. Ekrem se sam prijavio na ovo mesto, a svi su se složili da je on najbolji kandidat za gazdu, zbog prethodnog iskustva na Farmi.

Zbog vrlo hladne večeri na imanju Zorica Marković je predložila farmerima da odigraju kolo i tako se zagreju, na šta su svi pristali. Vesna Rivas, Zorica Marković, Daria i Jovana su izgleda bile i najbolje raspoložene. Problem sa spavanjem je bio manjak kreveta, te su se neki farmeri latili alata, pa su sami sastavili krevete koji su nedostajali. Večera je pobrala sve najbolje komentare farmera.

Tokom večere je Zorica rešila da se našali sa Ekremom, rekavši mu da se ona zapravo zove Nada Topčagić. Ekrem joj je poverovao bez trunke sumnje, iako je Era pokušao da ga razuveri. Po završetku večere, Ekrem je sazvao sastanak. Krevete koje su pravili gotovo tokom cele večeri, takmičari su uneli u kuću tek pred zoru. Taman što su se ponadali da će se konačno naspavati i odmoriti, začuli su snažan zvuk hrkanja koji je dopirao iz Danijelovog kreveta. Zbog ovog hrkanja, neki farmeri nisu uspeli oka da sklope.

Prvo jutro je gazda Proka probudio ukućane nešto ranije, kako bi im objasnio šta ih očekuje - kakva su zaduženja, raspored poslova na Farmi. Pošto su se obukli, farmeri su otišli sa Prokom u dvorište, kako bi se upoznali sa imanjem. Nešto kasnije je Ekrem, kao gazda Farme, diktirao Gordani šta sve od namirnica treba da se kupi, šta je sve potrebno za kuću. Miki Mećava je izrazio zabrinutost zbog funkcionalnosti toaleta.

Autor: B.B.
Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>