Region

Svet

Region

Angelina Jolie snima film u Srbiji

Holivudska glumica i jedna od najpoželjnijih žena na svetu Angelina Jolie, početkom avgusta trebalo bi da dođe u Srbiju. Angelina bi sa vlasnikom "Pink" Televizije Željkom Mitrovićem, trebala da dogovori snimanje filma u njegovoj produkciji čija će tema biti rat u Bosni.

Angelina Jolie snima film u Srbiji



"Prema planu, Anđelina će obići nekoliko lokacija za snimanja u Srbiji, a jedan deo filma će se raditi i u Pinkovim filmskim studijima u Šimanovcima. Taj posao bi trebalo da bude najbolja reklama za Srbiju kao zemlju u kojoj je moguće snimiti vrhunske produkcije. Realno je očekivati da posle Anđeline u studio u Šimanovcima dođu i druge velike zvezde svetskog filma" -kaže dobro obavešteni izvor.

Kako izvor navodi režiser filma bi trebalo da bude i sama Angelina u kome će ona igrati glavnu ulogu.

"Glavna junakinja je muslimanka iz Bosne koju negde na početku rata siluje Srbin. Oni se, međutim, kasnije zaljubljuju jedno u drugo i zajedno prolaze kroz ratne strahote ."

"Željku je jako stalo da Anđelina radi film u Srbiji. To bi bio posao od koga bi korist imala cela Srbija".

Kako mediji navode Angelina bi trebalo da posle razgovora sa Mitrovićem otputuje u Crnu Goru, kako bi nekoliko dana provela krstareći na njegovoj jahti "El Bosco".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>