Svet

Region

Gvinet Paltro: Umalo sam umrla!

Usled komplikacija tokom njene treće trudnoće Gvinet Paltro izgubila je bebu, a umalo izgubila i svoj život.

Gvinet Paltro: Umalo sam umrla!



Glumica već ima dvoje dece, osmogodišnju ćerku Epl i šestogodišnjeg sina Mouzesa, a nedavno je otkrila i da su ona i njen suprug Kris Martin očekivali treće dete koje su, nažalost, izgubili jer je došlo do komplikacija tokom trudnoće.

"Moja deca mi stalno traže još jednu bebu, i nikad se ne zna, mogla sam roditi još jedno. Nedostaje mi moje treće, stalno mislim o tome", rekla je glumica.

"Imala sam jako loše iskustvo kada sam treći put ostala trudna, očigledno nije išlo i umalo sam umrla. Onda smo se zapitali, da li nam je dobro i ovako ili ćemo da pokušamo još jednom?", kaže glumica i dodaje da njen suprug, frontmen grupe "Coldplay" ima odlične roditeljske sposobnosti i da su jedno drugom velika podrška.

"Znati da imaš decu sa tako dobrim čovekom stvarno je oslobađajuće. Vrlo smo posvećeni roditelji, sve odluke donosimo zajedno, učimo jedno od drugog i pružamo međusobnu podršku", objasnila je glumica.

40-godišnja holivudska zvezda skoro je izdala svoj kuvar, gde je otkrila još jedan kritičan trenutak kad je njeno zdravlje u pitanju. Naime, pozlilo joj je u bašti iza njene kuće i bila je ubeđena da doživljava moždani udar, ali ispostavilo se da je to bio samo napad panike.

Gvinet Paltro rekla je da zaista želi treće dete, ali da se plaši da bi rizik bio preveliki i da bi mogla da izgubi svoj život. Razlog zbog kog je izgubila bebu glumica nije objasnila, kao ni kada je bila trudna treći put i kada je došlo do toga da izgubi svoje treće dete koje je bilo na putu.

Autor: M.P.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>