Svet

Region

Nikol Kidman u korak sa godinama: Vreme je dragoceno

Glumica kaže da se oseća mnogo bolje sa svojih 45 godina nego što je očekivala, ali da je shvatila gledajući svoje roditelje da njena energija neće većno trajati, pa sada svaki dan pokušava da maksimalno iskoristi.

Nikol Kidman u korak sa godinama: Vreme je dragoceno



"Imati 45 godina je mnogo bolje nego što sam očekivala, ali istovremeno gledam svoje roditelje koji su u svojim sedamdesetim i osećam gorčinu jer znam kuda to vodi. Postoji početak i kraj, i postoji sve ono što je između. Kraj očigledno postaje bliži, a čovek postaje stariji, ali istovremeno tu je radost i zahvalnost svakog dana u životu", kaže Nikol.

Nikol koja ima dve ćerke, Sandej (4) i Fejt (2) sa svojim suprugom, i dvoje usvojene dece Izabelu (20) i Konora (17), sada shvata da je vreme dragoceno i njen glavni cilj u životu je da što više vremena provede sa svojom porodicom.

"Vreme je tako dragoceno, i vredi sve više i više kako postajemo stariji. Moj suprug kaže: "Vreme ne možeš da kupiš" i zato uvek pokušavamo da donosimo odluke koja će održati našu porodicu na okupu", kaže glumica.

Autor: M.P.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>