Region

Svet

Kuća Velikog Brata spremna za useljenje

Kuća "Velikog brata" na Košutnjaku spremna je da ugosti stanare i otvori svoja vrata budućim takmičarima koji će uskoro biti pod budnim okom kamere.

Kuća Velikog Brata spremna za useljenje



Kako smo saznali, unutrašnjost kuće je potpuno izmenjena i gotova, ostalo je još samo da se obrišu ogledala.

U dvorištu kuće juče je vladala vreva. Majstori su montirali binu za svečani ulazak stanara. Zasada se od bine nazire samo konstrukcija, ali će za VIP goste uskoro sve biti gotovo. Majstori užurbano rade, razvlače kablove. I dok se dvorište još uređuje, u kući je gotovo sve. Kamere su postavljene svuda, čak i u kupatilima.

Na Košutnjaku se radi punom parom. Kamioni prevoze potrebni materijal, obezbeđenje nadgleda ekipu i brine da neko ne uđe u dvorište kuće. Svi su uposleni. Od budućih stanara još niko nije dolazio, mada je Milić Vukašinović viđen kako se često mota oko kuće.

Sa ostalim stanarima producenti kontaktiraju telefonom, završavaju poslednje organizacione stvari i sve se i dalje čuva u najstrožoj tajnosti. Razgovaraju o konfekcijskim brojevima, brojevima cipela budućih ukućana, ali o imenima ne govore. Jedino su, kako smo saznali, dolazili zaposleni s Televizije B92 kako bi se dogovorili oko produkcijskih i tehničkih stvari i živog prenosa.

Zanimljivo je da se danima spekulisalo kada će rialiti sa poznatima početi. Prema poslednjim informacijama, "Veliki brat" sa poznatima počeće 17. marta, a ne 15. marta, baš kada i "Farma" na konkurentskoj Televiziji Pink.

Autor: B.B.
Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>