Svet

Region

Elton Džon rezervisao posebnu hotelsku sobu za svoje naočare!

Pred nastup u Brazilu, Elton Džon je u hotelu sa pet zvezdica rezervisao posebnu sobu u kojoj će boraviti njegova kolekcija naočara.

Elton Džon rezervisao posebnu hotelsku sobu za svoje naočare!



Prema izjavi portparola produkcijske kompanije, ne samo da su naočare za sunce morale imati svoju sobu, već je temperatura u istoj morala da bude ni manje ni više nego 16 stepeni, a soba je morala biti ukrašena cvećem.

Pevač se nije ustručavao da pored posebne sobe za kolekciju modnih dodataka objasni koja pića želi u svojoj sobi. Naime, tražio je četiri flaše soka od brusnice, pola litre svežeg obranog mleka i dve flaše kvalitetnog vina, kao i osam malih boca francuske mineralne vode "Evian water" i pet velikih ili 12 malih boca penušave "San Pellegrino" vode. Izgleda da su modni dodaci izbirljivi kada je piće u pitanju.

Njegovi zahtevi nisu se ovde završili, pevač je između ostalog tražio četiri vaze visoke dva metra, u kojima se nalaze prave palme, i sedam okruglih vaza, od kojih su pet sa po 16 crvenih ruža i dve sa po 16 belih ruža. Naravno, svi zahtevi su bili ispunjeni.

Nadamo se da je Elton Džon uživao, a ako nije, sigurni smo da će naći neki luksuzniji hotel za sebe i svoje naočare.

Autor: M.P

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>