Region

Svet

Za Eurosong menjamo sve: Pesmu, nastup i kostime!

Kompozitor pesme "Ljubav je svuda" koja će nas predstavljati na "Eurosongu" kaže da će pripremiti potpuno novi aranžman pesme, kao i novu koreografiju i kostime.

Za Eurosong menjamo sve: Pesmu, nastup i kostime!



"Nastup Nevene, Sare i Mirne na "Eurosongu" mnogo će se razlikovati od onoga što ste imali prilike da vidite. Spremićemo novu koreografiju i kostime, a planiram da uradim potpuno nov aranžman i nekoliko remiksa. Razlika će biti očigledna, baš kao i u slučaju "Molitve", prva verzija pesme koja je pobedila na "Beosongu" potpuno je promenjena. Nastupa Marije Šerifović sa "Beosonga" se više niko ni ne seća, ali zato njen evrovizijski nastup svi pamte", rekao je Saša Milošević Mare.

Mnogi smatraju da je pesma "Ljubav je svuda" urađena na brzinu, Mare ističe da je ovu numeru počeo da sprema još u decembru, namenski za devojke iz "Prvog glasa Srbije".

"Imam evrovizijsko iskustvo i znam kako treba da zvuči pesma koja predstavlja Srbiju. Devojke će pevati na srpskom, ali ovih dana bi trebalo da dobijemo i tekst na engleskom", kaže Mare.

U narednom periodu "Moje tri" će morati naporno da rade, a reditelj Gorčin Stojanović koji je osmislio nastup Marije Šerifović u Helsinkiju kaže da naše predstavnice za "Eurosong" moraju još mnogo da vežbaju.

"Devojke su premlade i nemaju dovoljno scenskog iskustva. Izvođač na "Eurosongu" mora da ima snagu i da pleni pažnju kada mu se približi kamera. Verujem da će s njima raditi profesionalci koji mogu da znatno poboljšaju njihov nastup", istakao je Gorčin Stojanović.

Autor: M.P.
Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>