Region

Svet

Nikolina Pišek i Vidoje Ristović: Ništa od zakazanog venčanja!

Voditeljka Nikolina Pišek zakazala je u junu venčanje sa Vidojem Ristovićem, ali je od tog datuma odustala.

Nikolina Pišek i Vidoje Ristović: Ništa od zakazanog venčanja!



Nikolina je sa kolegama i prijateljima pokrenula producentsku kuću, pa je zbog poslovnog angažmana odlučila da odloži venčanje.

"Vidoje razume i podržava moje izlete i scenografiju i produkciju pa se nije protivio tome da malo odložimo venčanje. Shvatili smo da nećemo stići da sve organizujemo do juna", rekla je Nikolina.

Nakon što je osam godina radila kao televizijska voditeljka, odlučila je da napravi promenu u svojoj karijeri pa je sa nekoliko prijatelja i kolega pokrenula producentsku kuću Part Dreams Production. Zbog svog budućeg muža, koji je istoričar umetnosti, okrenula se srpskom tržištu i priprema projekte sa novom firmom.

"Uz rijaliti sa životinjama, pripremamo i regionalni šou, a već imamo snimljenu pilot epizodu za dokumentarističko-humoristički rijaliti "Svinjarije". Razrađujemo i snimanje sapunica i sitcoma", kaže Nikolina.

Ona će raditi scenografiju za komičnu predstavu "(m)Adam i (š)Eva pred vratima pakla" za koju kaže da je seksističko-feminističko delo u kom su komične situacije kopirane iz života.

"Predstava pokazuje koliko smo, bez obzira na obrazovanje, svi slični u muško-ženskim odnosima", objasnila je Nikolina.

Autor: M.P.
Izvor: 24sata.hr

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>