Region

Svet

Zoran Pejić Peja: Maji Marijani ne pristaje uloga voditeljke

Voditelja Zorana Pejića Peju, koji je donedavno vodio emisiju na televiziji Dragane Mirković zamenila je folk pevačica Maja Marijana.

Zoran Pejić Peja: Maji Marijani ne pristaje uloga voditeljke



Bivši suprug Zlate Petrović dao je otkaz Dragani Mirković, jer je, kako kaže, dobio bolju ponudu od Saše Popovića, ali nije baš zadovoljan svojom zamenom.

"Gledao sam moju bivšu emisiju i Maja to lepo radi. Zvao sam je da joj čestitam. Ali, neka mi ne zameri - Maja Marijana u ulozi voditeljke, pa to je isto kao kada bih se ja našao u ulozi pevača. A meni pevanje baš nešto i ne ide", izjavio je Peja, dok njegova nova koleginica misli da se dobro snašla u novoj ulozi.

"Na estradi sam 20 godina, odlično znam šta bih volela da me neko pita pred kamerama, kao što znam šta ne bih volela da me pitaju. Tako se odnosim prema kolegama. Hoću da budem drugačija, neću nikome da čačkam rane, niti da mu stajem na muku. Neću nikog da maltretiram, jer ne dam nikome ni mene da maltretira. Nisam ja tabloidni novinar, pa da na površinu izvlačim tuđ prljav veš! Verujem da se vlasnica televizije Dragana Mirković slaže sa tim. Nas dve smo toliko dobre da mi je sa punim poverenjem dala emisiju i neću da je izneverim. Mnogi voditelji su mi čestitali posle emisije. I Peja mi je čestitao, a on je pre mene radio ovu emisiju", izjavila je Maja Marijana.

Autor: B.B.
Izvor: Alo, Vesti Online

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>