Region

Svet

Maja Nikolić nezadovoljna: Beosong je namešten! (Video)

Sinoć je održano dugoočekivano polufinalno veče festivala “Beosong” u kome je izazbrano pet finalista i koji će se boriti da budu predstavnik Srbije na pesmi “Evrovizije” u Švedskoj, a ono što su svi očekivali je negodovanje Maje Nikolić jer nije prošla u finale.

Maja Nikolić nezadovoljna: Beosong je namešten! (Video)



Među takmičarima koji nisu prošli dalje bila je i Maja Nikolić, a nezadovoljna odlukom publike odjurila je u šminkernicu ljuta kao ris. Posle što je popila čašu vode i kada se smirila se, pevačica se obratila novinarima.

"Već mesec dana zna se ko će pobediti. Potpuno je nemoguće da ona koja je bila u "Farmi" 90 dana s najviše glasova, Maja Odžaklijevska i Neša Galija uopšte ne uđu u finale sa onoliko fanova i sjajnom karijerom. Ove tri devojke iz "Prvog glasa" su super i nisu ništa krive za ovo što se dešava, ali molim Srbiju da glasa za Dušana Svilara. Lako je namestiti glasanje, a ja o tome pričam već dugo", rekla je ogorčena pevačica.

Večeras u 21 čas je finale “Beosonga”, gde će nam ponovo predstaviti trio “Prvog glasa Srbije” Mirna Radulović, Sara Jovanović i Nevena Božović sa pesmom “Ljubav je svuda”, njihovu koleginicu iz istog šoua Sašku Janković sa numerom “Duga u tvojim očima”, potom grupu “Sky’s” sa kompozicijom “Magija”, Mariju Mihajlović sa pesmom “Halo” i zvezdu “Granda” Dušana Svilara sa numerom “Spas”.



Autor: S.P.
Izvor: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus


>